print

Het RIZIV zoekt een Directeur-generaal (m/v/x) om de missie van de Dienst voor geneeskundige verzorging in goede banen te leiden

26-07-2019

U houdt van uitdagingen? Hoe groter de doelstelling, hoe groter uw motivatie? U hebt geen schrik van afstanden? Uw expertise in de ziekteverzekering is uw drijfveer? Dan is de weg naar de functie van Directeur-generaal van onze Dienst voor geneeskundige verzorging voor u vrij!

Op deze pagina:

 

Aan het hoofd van de Dienst voor geneeskundige verzorging zult u leiding geven aan 1 van de 5 grote kerndiensten van het RIZIV, een sleutelorganisatie in de domeinen van de geneeskundige verzorging en de sociale zekerheid.

  • Doelstellingen: zorgkwaliteit, zorg die maximaal toegankelijk en duurzaam is, met respect voor het budget
  • Vereisten: visie, expertise, overleg, vernieuwing
  • Partners: professionals uit de gezondheidszorg, ziekenfondsen, wetenschappers, ... en natuurlijk ook meer dan 11 miljoen potentiële patiënten!

To the point: het gaat hier om een strategische functie met een grote verantwoordelijkheid en een belangrijke maatschappelijke impact. Een ruim universum, maar soms ook de beslotenheid van de cockpit, vormen uw delicate maar evenzeer interessante werkterrein. 

We zoeken bovenal een specialist met een passie voor de ziekteverzekering, maar ook met een vaste tred!

Aan het stuur van de Dienst voor geneeskundige verzorging is arts zijn een troef, maar geen noodzaak.

Aarzel niet: zet de eerste stap! U kunt zich kandidaat stellen van 25 juli tot 16 september.

Voor meer info over de functie, het profiel en ons aanbod: raadpleeg de website van Selor.